New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ATENȚIE, ȘOFERI! FURT ÎN ARGEȘ PRIN METODA „CAUCIUCUL”

Poliția Română a colaborat cu Poliția Bulgară, prin SELEC (Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii), pentru a destructura o grupare infracțională specializată în tâlhării, distrugeri și furturi calificate. 3 cetățeni bulgari bănuiți că ar fi provocat pene de cauciuc prin înţeparea anvelopelor pentru a sustrage bani din autovehicule au fost arestați.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, polițiștii din Argeș și Constanța au depistat 3 bărbați, toți din Bulgaria, bănuiți că ar fi provocat pene de cauciuc prin înţeparea anvelopelor pentru a sustrage bani din autovehicule.

Cei 3 au fost surprinși în flagrant delict pe raza comunei argeșene Mărăcineni în timp ce încercau să părăsească locul faptei după ce ar fi sustras dintr-un autoturism o borsetă cu 6.000 de lei prin metoda înțepării cauciucurilor. Despre acest caz ePitești a scris la timpul respectiv. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/spargere-in-pitesti-suspectii-sunt-bulgari/.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În perioada iulie 2015 – aprilie 2016 cei 3 ar fi comis mai multe infracțiuni de tâlhărie, distrugere și furt calificat în județele Argeș, Constanța, Galați, Brăila, Buzău și Olt. Din cercetări a reieșit că bărbații ar fi acționat, cu precădere, în parcările unor complexe comerciale. În timp ce conducătorii auto remediau penele de cauciuc provocate chiar de către cei 3 ori așezau cumpărăturile în portbagajul autovehiculelor, aceștia ar fi sustras bani sau bunuri de valoare de pe bancheta din față a mașinilor, lăsate nesupravegheate și neasigurate.

După cum v-am informat la timpul respectiv, împotriva celor 3 bulgari magistrații Judecătoriei Pitești au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. La cercetări au participat și polițiști din structurile de investigații criminale din Galați, Brăila și Buzău. (Foto Arhivă: evz.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90