930×122 POSADA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU RĂNIȚI – A INTRAT PE CONTRASENS

Accident rutier în urmă cu puțin timp în județul Argeș, pe DN 7C Transfăgărășan, în zona complexului turistic Valea cu Pești, situat pe malul lacului Vidraru. Un autoturism Opel care cobora dinspre Bâlea Lac a intrat pe contrasens în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen Golf care circula regulamentar. Cauza? Șoferul Opelului a adormit la volan. Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi soldat cu 6 răniți: 2 din Opel și 4 din Volkswagen.

Citiți și: Accident: Microbuz cu 20 de copii implicat într-o coliziune

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: În cele două autoturisme se aflau 6 persoane (în Opel – șoferul autoturismului și o femeie, ambii din localitatea constănțeană Poarta Albă, iar în autoturismul Volkswagen Golf – șoferul, soția lui, copilul lor și un prieten al copilului lor, toți din Brăila). 5 dintre cei 6 au fost răniți, dar nu grav. Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Citiți și: Nenorocire: Pasajul este inundat lângă Pitești! E prăpăd!

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, timp de circa o oră traficul rutier a fost blocat pe sensul de urcare. (Foto: Arhivă)

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90