EcoMoto 930×122

Arges

ISU ARGEȘ, ACHIZIȚIE IMPORTANTĂ. VA FI FOLOSITĂ LA CUTREMUR

ISU Argeș, achiziție importantă. Va fi folosită la cutremur.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Cutremurul devastator din Italia a alertat și autoritățile din țara noastră. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, anunță în acest context o investiție foarte importantă. Vor fi achiziționate echipamente speciale pentru găsirea de supraviețuitori sub dărâmături în cazul producerii în România a unui seism catastrofal. Este vorba despre așa-numiții senzori de viață, care vor detecta orice semn vital al persoanelor prinse sub dărâmături.

Un astfel de echipament va ajunge și în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, urmând ca fiecare ISU județean din țară să beneficieze de așa ceva. Potrivit sursei citate, primii senzori de viață vor fi achiziționați până la sfârșitul acestui an, urmând ca investiția să se încheie la jumătatea anului viitor. (Foto timetv.ro – cutremur 4 martie 1977)

Citiți și: România, zguduită de cutremur în această dimineață!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90