New Profesional Consult 930 x 122

avocat

AVOCAT DIN PITEȘTI, SUSPECTAT DE TRAFIC DE DROGURI

Avocat din Pitești, suspectat de trafic de droguri.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti și jandarmii au făcut ieri două percheziţii la domiciliile unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Domiciliile percheziționate sunt situate în Pitești și comuna Merișani. Potrivit sursei citate, bărbatul este suspectat că ar fi cultivat mai multe plante de cannabis.

„În urma activităţilor, pe raza comunei Merişani poliţiştii au identificat fragmente vegetale uscate de cannabis, ustensile folosite la consumul de cannabis, precum şi substanţe folosite pentru îngrijirea şi fertilizarea solului.”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Faţă de suspect a fost luată măsura controlului judiciar, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, conform aceleiași surse. Suspectul se numește Valentin Ioan Achimoiu, are 33 de ani și este avocat. (Foto Arhivă: craiovaniuz.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90