NOR CURIER 930X122

furt auto

SPARGERE ÎN PRUNDU. PITEȘTEAN REȚINUT

Spargere în Prundu. Poliţiştii Secţiei 4 au un suspect în cazul unei spargeri care a avut loc în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2017 în cartierul piteștean Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Nicușor Alin Albu, în vârstă de 22 de ani, din Piteşti, este bănuit că ar fi furat dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Petrochimiştilor mai multe scule electrice, în valoare totală de 1.100 de lei, potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene. Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat părţii vătămate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de punere în mişcare a acțiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive pentru furt calificat. Dacă va fi găsit vinovat, autorul riscă o condamnare la închisoare între 1 și 5 ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3