930×122 CAPRA 5

benzinării

SCHIMBARE ÎN BENZINĂRII. AR PUTEA FI OBLIGATORIU

Schimbare în benzinării. Ar putea fi obligatoriu.

Citiți și: Nereguli grave la benzinării! ITM, amenzi de aproape 200.000 de lei!

Benzinăriile cu peste 16 pompe de alimentare ar putea fi obligate prin lege să aibă fiecare cel puțin două stații publice de reîncărcare pentru autovehiculele electrice, fiecare stație cu o capacitate de alimentare de două maşini.

Montarea acestora va fi obligatorie până pe 31 decembrie 2020 în cazul în care un proiect depus în Senat în acest sens va primi vot favorabil de la parlamentari.

Citiți și: „Revoluție” la Uzina Dacia: „Se va întâmpla, este scris deja!”

Până la aceeași dată este prevăzută în proiect obligativitatea ca fiecare primărie de localitate cu populație de peste 100.000 de persoane să monteze pe domeniul public cel puțin 5 stații de reîncărcare pentru autovehiculele electrice, fiecare stație cu o capacitate de alimentare de 4 maşini.

În București, conform proiectului, fiecare primărie de sector ar trebui să amenajeze până la finele anului 2020 un număr de cel puțin 10 astfel de puncte de reîncărcare.

În cazul primăriilor, proiectul stipulează ca surse de finanțare pentru aceste investiții Fondul pentru Mediu (50%) și bugetul local (50%).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3