Donaris 930 x 122

fc arges

UN NOU STADION ÎN PITEȘTI? CE VOR SUPORTERII LUI FC ARGEȘ

Un nou stadion în Pitești? Ce vor suporterii lui FC Argeș. Renaşterea lui FC Argeş a stârnit o emulaţie deosebită în rândul suporterilor săi, care speră în reînnodarea performanţelor de odinioară.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Suporterii cer acum jucători cu care să fie atacată încă din acest an promovarea în Prima Ligă, dar şi un stadion pe măsură. Microbiștii vor ca stadionul „Nicolae Dobrin” (foto) să fie modernizat şi adus la standardele altor arene similare din ţară.

Conducerea Primăriei Piteşti a făcut în acest sens diligenţe la Compania Naţională de Investiţii, de unde speră să obţină fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea stadionului. Deocamdată nu s-a primit niciun răspuns. Tribuna a doua ar urma să fie demolată, iar în locul ei să fie construită o alta, acoperită, cu o capacitate de 6.000 de locuri. Totodată, acoperișul de la tribuna principală ar urma să fie extins și modernizat (AICI, amănunte).

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Nu puțini vor un stadion nou, destinat exclusiv fotbalului, fără pistă de atletism. În septembrie 2015, Cornel Ionică, acum primar al Piteștiului, pe atunci viceprimar, anunța posibilitatea construirii unui nou stadion doar pentru fotbal (detalii, AICI). Ulterior, Primăria nu a mai dezvoltat subiectul, optând pentru modernizarea vechiului stadion „Nicolae Dobrin”, în locul construirii unuia din temelii.

Poate că în timp, după mult dorita și așteptata revenire a lui FC Argeș pe prima scenă fotbalistică a țării, tema construirii în Pitești a unui stadion exclusiv pentru fotbal va reveni în actualitate.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3