930×122 CAPRA 5

lalele

Anunț oficial de la Primărie: Ce se întâmplă în acest an cu Simfonia Lalelelor

Anunț oficial de la Primărie: Ce se întâmplă în acest an cu Simfonia Lalelelor

Citiți și: Societate importantă din Pitești, informare de ultim moment: Este GRATUIT!

Anul trecut, pentru prima dată de la înființarea manifestării în urmă cu peste 40 de ani, Simfonia Lalelelor a fost anulată de Primăria Pitești din cauza pandemiei de coronavirus.

La începutul acestui an, Primăria a decis să nu organizeze, din același motiv, nici Târgul Mărțișor programat de obicei în februarie și martie.

Citiți și: Din nou, un eveniment fantastic la Pitești Arena!

În aceste condiții se pune întrebarea dacă, având în vedere că numărul infectărilor cu noul coronavirus se menține ridicat, Primăria va organiza sau nu în acest an Simfonia Lalelelor.

Cristina Munteanu (foto2), consilierul primarului Cristian Gentea pe probleme de comunicare, ne-a declarat în acest sens: ” În această primăvară ar trebui să găzduim a 44 a ediție a Simfoniei Lalalelor! Anul trecut, din păcate, nu ne-am putut bucura de prieteni și oaspeți la acest eveniment.

În condițiile în care starea de alertă se va prelungi, și în 2021 vom trăi doar nostalgia edițiilor trecute. Însă, ne vom bucura de energia pozitivă a florilor din oraș – 150 000 de bulbi de lalele sunt plantați în parcuri, pe bulevarde, lângă pietonale, sensuri giratorii.

Avem și câteva propuneri de creare a unui eveniment prin care să ne exprimăm tradiția sărbătorii noastre, în spații mai largi, cu păstrarea măsurilor de siguranță și protecție a sănătăți dar și on-line.
Ne pregătim, însă adaptat la condițiile impuse.”, ne-a declarat Cristina Munteanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3