poliția locală pitești

De astăzi, Poliția Locală Pitești revine în subordinea Primăriei

După aproape un an în care a fost în subordinea Poliției Române, Poliția Locală trece în coordonarea directă a primăriilor. Astfel, de astăzi, 29 martie, Poliția Locală revine în subordinea Primăriei Municipiului Pitești.

Citiți și: Poliția Locală Pitești, în vizită la Centrul de Tip Familial „Găvana”

„Conform Ordonanței de Urgență nr.17 din 17 martie 2021, publicată în Monitorul Oficial al României la data de 18 martie 2021, conducerea operațională a Poliției Locale de către Poliția Română încetează de drept, începând cu data de 29.03.2021, cu excepția situațiilor în care a fost instituită carantina zonală și luarea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic.

Astfel, de astăzi, 29 martie 2021, Poliția Locală trece din nou sub directa coordonare a Primăriei Municipiului Pitești.
Pe perioada stării de alertă, prin protocolul încheiat între Poliția Locală sau, după caz, unitatea/subdiviziunea administrativ-teritorială și inspectoratul de poliție județean, se poate stabili reluarea conducerii operaționale a Poliției Locale de către unitatea teritorială a Poliției Române”, transmite Poliția Locală Pitești, într-un comunicat de presă.

Citiți și: Proprietarii de câini din Pitești, în vizorul Poliției Locale

(Foto descriptiv)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441