SMART KIDS 930X122

Exclusiv. „Transfer” de marcă la Primăria Pitești

Exclusiv. „Transfer” de marcă la Primăria Pitești.

Un nou ahitect/expert în Urbanismul din Primăria Pitești după plecarea lui Cătălin Ghiță, detalii, AICI – Exclusiv. Arhitectul Ghiță, OUT de la Primăria Pitești!

Este vorba despre Andrada Dinu Toader-Pasti care are delegație de la primarul piteștean, Cristian Gentea – pentru a ocupa această funcție, până la organizarea concursului legal pentru acest post.

 

Cristian Gentea declară în EXCLUSIVITATE pentru ePitești.ro cu privire la venirea acesteia:

„A fost concurs pentru postul de expert, aceasta promovându-l, are drept de semnătură în locul arhitectului șef până la organizarea concursului, care va avea loc pe 23 august 2022. Va avea drept de semnătura mereu în locul arhitectului, care va fi acesta în urma concursului, dacă spre exemplu este în concediu”, încheie primarul Cristian Gentea.

Foto principal și foto 1 articol: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

8 comentarii

 • Anonim spune:

  Ăsta da transfer, se schimbă imediat fața Piteștiului.

 • Popa Ion spune:

  Recomandari si concursuri organizate in primarie doar cu girul primarului Gentea!
  Alo DNA?

 • Gelu spune:

  Mult succes in noua funcție

 • Marilena spune:

  Dragi,, cârcotași ” pentru a schimba fata unui oraș și cu… pretentiile unora, nu se bate din palme Ar fi bine și frumos sa contribuim cu toții la aceasta schimbare. Sa fiți mulțumiți ca avem într-adevăr un primar adevărat care chiar dorește sa realizeze ceva frumos și crede în ceea ce face, luptându-se cu multe probleme. Felicitări dl. Primar!

 • Cris spune:

  A auzit cineva vreodată ceva de DNA Pitești?Vreun caz rezolvat sau macar identificat de ei ?Pai cred că ei sunt in fruntea listei ,la corupție…
  Iar legat de marii PSDei din Arges,mafia construita de 30 de ani cu ajutorul concetățenilor mei votanti,asta cu arhitectura e doar una din spete,de unde trag gros.Dar alt exemplu ce-mi vine acum: prin piețe a văzut cineva vreodată vreun control ?Sa te nimerești pe acolo sa vezi ca-i ia la puricat pe bișnițarii de mâncare care culmea,au și acte de producator ,unii(fara să aibă teren sau daca au e pârloagă,nelucrat niciodată)…Așadar ce mai munciți ba ca fraierii pt judecători,politicieni,bugetari de lux (prin tot felul de agenții și birouri care nu fac nimic),polițiști și alții care sunt în cercul asta infracțional ?Ce rost are?Mai bine spălător de WC și culegător într-o țară civilizată unde se mai face ceva și pt cei de jos…și unde aleșii și functiinarii nu-s sictiriți sau nu le e teama să-și facă meseria !!

 • Rabdau spune:

  Corect!

 • Justitiarul spune:

  Ministrul agriculturii este cercetat de DNA pentru angajări și funcții pe pile. Gentea este de la Secu’ și este privilegiat? Acest primar îl întrece pe Pendiuc la hoții.

 • Claudia spune:

  E ruda cu fostul primar de la Tg Cărbunești????

570 X 90 CAPRA 3