New Profesional Consult 930 x 122

arhitect

Exclusiv. Arhitectul Ghiță, OUT de la Primăria Pitești!

Arhitectul- șef Cătălin Ghiță a plecat de la Primăria Pitești. Vineri, 24 iunie, a fost ultima sa zi de lucru în cadrul instituției.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Contactat de un reporter ePitești.ro, acesta nu a vrut să dezvolte motivele plecării sale.

Citiți și: Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

Cu toate acestea, Cătălin Ghiță a declarat că: „motivele din spatele acestei decizii ar fi plecat de la Primărie.”

De asemenea, întrebat dacă mai ia în calcul o posibilă reîntoarcere în cadrul instituției, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, fostul arhitect-șef a afirmat că cel puțin pe termen scurt nu poate fi vorba de așa ceva.

Reamintim că, arhitectul Cătălin Ghiță a plecat de la Primăria Pitești în anul 2019, iar apoi a lucrat o perioadă scurtă în Primăria Câmpulung.

Ulterior, în luna octombrie a anului 2021, acesta s-a reîntors la Primăria Pitești în funcția de coordonator al compartimentului de dezvoltare urbană. „Am un contract pe o perioadă nedeterminată cu Primăria Pitești”, declara pentru ePitești.ro la acea vreme Cătălin Ghiță.

Subiectul pe larg, aici – Controversatul arhitect Cătălin Ghiță s-a întors la Primăria Pitești

În noiembrie 2021, Cătălin Ghiță a fost numit din nou arhitect-șef al Municipiului Pitești. Prin delegație de la primarul Cristian Gentea, acesta trebuia să ocupe funcția de arhitect-șef nu mai mult de 6 luni până la organizarea unui nou concurs. Subiectul pe larg, aici – Noul arhitect șef de la Primăria Pitești!

555×222  MAIA

Comentarii

7 comentarii

  • Boby spune:

    A plecat și gata, nu mai răspunde de ce dezastru a făcut? Cu toată clica lui, ei au fost angajații dezvoltatorilor imobiliari. A distrus orașul și acum pleacă curat ca lacrima.

  • Andrei spune:

    Un oraș de hoți. Construiește doar dacă ai relații nu exista PUG făcut de 25 ani. Nu poți cumpara un teren ca rămâi cu banii dați chiar dacă respecți tot, intri in comisia de urbanism și dacă nu ai relații sau cui sa dai șpaga te uiți la teren

  • Cata spune:

    Gunoiul ăsta a distrus orașul. A aprobat blocuri fără parcări, se parchează pe trotuare , pe stradă, iar miliția locală doarme. Blocuri în pantă, în pădure, sub deal, peste case, fără să respecte PUZ, PUD, RLU, pentru că acolo aveau băieții teren. Blocuri cu etaje în plus față de proiectul inițial, că să meargă treaba. Se învârte odată roata și la ăsta?

  • Glogo spune:

    Out, out, dar mai sunt destui din echipa asta toxică în primărie. Să se facă o deratizare completă și să dispară, dar în fața legii toți vameșii de acolo. De mult timp pute nasol și poate ajunge duhoarea și la organele statului.

  • Berechet spune:

    Domnule Ghiță dă-i rapid pe toți în gât și duceți-vă încolonați la facultate la Colibași. E mai răcoare acolo, pe canicula asta.

  • Manea Gabriela spune:

    Da, asa este. Dar, deși am fost intruna din situațiile de constuire a unui bloc între doua case, m am prezentat cu împotrivire la PUZ ( cu acordul vecinilor de.pe strada) în ședința publica a Consiliului Local din care făcea parte și actualul primar,dl.Gentea, mafia primăriei a biruit și de aceasta data. Blocul s a construit bine mersi și ei au persiflat o strada întreaga cum ca blocul este prima construcție de pe strada. Asa ca, orice arhitect care v a veni nu mai face un oraș „reparat” , aerisit sau îmbunătățit. Arhitectul orașului este o alta marioneta a păpușarul, din păcate.

  • Rodica S spune:

    Domnule Ghita, poate ne spuneti cum se aprobau proiectele imobiliae in Comisia de urbanism a primariei cand seful ei era actualul primar Gentea !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90