NOR CURIER 930X122

arhitect şef

Controversatul arhitect Cătălin Ghiță s-a întors la Primăria Pitești

Cătălin Ghiță, fostul arhitect – șef al municipiului s-a întors la Primăria Pitești. Acesta însă, nu mai ocupă funcția cea mai înaltă în cadrul urbanismului din Primărie.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu Andrada Toader-Pasti, arhitecta orașului

DECLARAȚIE EXCLUSIVĂ

„M-am întors de vreo trei – patru săptămâni în funcția de coordonator al compartimentului de dezvoltare urbană și am un contract pe o perioadă nedeterminată cu Primăria Pitești”, a declarat Cătălin Ghiță pentru ePitești.ro.

Citiți și: Primărița Lasconi a scăpat de beleaua Ghiță: Avem șansa să salvăm un oraș

De asemenea, în contextul pandemic în care ne aflăm, acesta a mai declarat faptul că s-a vaccinat și că „toți oamenii raționali și responsabili trebuie să o facă”.

Reamintim că, arhitectul Cătălin Ghiță a plecat de la Primăria Pitești în anul 2019, iar apoi a lucrat o perioadă scurtă în Primăria Câmpulung. De numele acestuia se leagă mai multe controverse imobiliare din Pitești, cel mai cunoscut ”scandal” fiind construcția celebrului bloc de pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana, alte detalii:

– AICI: ARHITECTUL-ȘEF GHIȚĂ SFIDEAZĂ. AMENDĂ PENTRU HAOSUL URBANISTIC DIN GĂVANA 

Arhitectul Cătălin Ghiță, prezent pe strada Mircea Eliade pentru a inspecta lucrările la blocul construit de familia Caunei

AICI: ARHITECTUL-ȘEF GHIȚĂ, DECLARAȚIE-BOMBĂ ÎN CAZUL BLOCULUI CU AUTORIZAȚIA SUSPENDATĂ

sau

AICI: DEZASTRU URBANISTIC ÎN PITEȘTI. ARHITECTUL-ȘEF GHIȚĂ TACE DIN GURIȚĂ

Trebuie menționat faptul că și la Primăria municipiului Câmpulung acesta a avut parte de ”probleme”.

Alte detalii, AICI: Cătălin Ghiță a debutat la conducerea Direcției Arhitect – șef din cadrul Primăriei Câmpulung fiind personaj cheie într-un scandal al Poliției Locale.

Acesta a eliberat funcția pe care o deținea la începutul anului 2021.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90