EcoMoto 930×122

arhitect şef

DUPĂ PLECAREA LUI CĂTĂLIN GHIȚĂ, PRIMĂRIA PITEȘTI ANGAJEAZĂ ARHITECT-ȘEF

A trecut o lună de la plecarea lui Cătălin Ghiță la Primăria Câmpulung și tot atât de când Primăria Pitești nu mai are arhitect-șef.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Controversatul personaj de numele căruia se leagă câteva scandaluri imobiliare notorii, cu autorizații ce-i poartă semnătura contestate în instanță, a deschis, prin eliberarea postului, calea către normalitate, căci prea multe derapaje au fost semnalate în cei trei ani în care a supervizat dezvoltarea imobiliară a municipiului reședință de județ.

Rămâne speranța că în Câmpulung lucrurile nu vor scăpa de sub control, așa cum s-a întâmplat în Pitești și că Primăria Pitești va angaja un profesionist onest, care să aplice legea în litera și spiritul ei.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Concursul va avea loc luna viitoare

Probele concursului pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante (pe perioadă nedeterminată) de arhitect-șef al municipiului Pitești vor începe pe 2 martie 2020 și se vor desfășura la sediul Primăriei.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs:

– să fie arhitect diplomat, urbanist diplomat, arhitect ori urbanist absolvent cu licenţă şi master ori studii postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului;

– să fie absolvent cu diplomă al studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;

– să aibă atestat de la Registrul Urbaniștilor din România;

– să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani;

– să aibă competențe de utilizare a calculatorului, nivel de bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea acestor competențe.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Pitești, după cum urmează: 2.03.2020 – proba scrisă și 5.03.2020 – interviul, ambele de la ora 10.

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia concursului și atribuțiile postului pot fi obţinute de pe site-ul instituției www.primariapitesti.ro și de la Primărie, intrarea „D”, Compartimentul Relaţii Publice. Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Management Resurse Umane, camera 12, sau la numărul de telefon 0372.481.819.
Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 30.01.2020-18.02.2020.

-Pentru actele necesare, click aici.
-Pentru completare curriculum vitae, modelul comun europen, click aici.
-Pentru formularul de înscriere la concurs, click aici.
-Pentru formular adeverință vechime, click aici.
-Pentru declarația pe propria răspundere, click aici
-Pentru a consulta fișa postului matriță, click aici.
-Pentru bibliografie, click aici.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3