Kaia 930 x 120

arhitect şef

Pitești. Ce se întâmplă cu Andrada Toader-Pasti, arhitecta orașului

Cu arhitect șef, Primăria Municipiului Pitești caută… arhitect șef.

Citiți și: Atenție: Informare deosebit de importantă! Se va întâmpla

Tocmai de aceea, la sfârșitul lunii aprilie va avea loc concursul în acest sens. Mai precis, pe 24 aprilie va avea loc proba scrisă, iar în cel mult 5 zile lucrătoare de la acea dată va fi interviul.

Perioada de depunere a dosarelor în vederea participării la concurs a fost deschisă astăzi și este valabilă până pe 4 aprilie.

Citiți și: Două zile de senzație în Pitești!

În prezent, postul de arhitect șef al orașului este ocupat de Andrada Toader-Pasti.

ePitești a luat legătura cu Cristina Munteanu, purtător de cuvânt al Primăriei, pentru a ne oferi detalii despre această situație.

Doamna Andrada Toader-Pasti este angajată prin concurs pe perioadă nedeterminată pe funcția publică de expert la Direcția Arhitect Șef din data de 6 iulie 2022.

În 19 iulie, prin dispoziție a primarului, a fost promovată temporar în funcția publică de conducere de arhitect șef al municipiului Pitești, având în vedere că îndeplinea toate condițiile necesare pentru ocuparea acestei funcții de conducere. Deci a trecut dintr-o funcție de execuție într-una de conducere, repet, cu toate condițiile necesare îndeplinite ocupării acestui post.

Acum, în ce privește concursul la care faceți referire, abia astăzi este prima zi în care se depun candidaturile, perioada este 16 martie – 4 aprilie, doamna are tot dreptul să participe. Probabil că își va depune sau nu își va depune, asta nu putem comenta, e deschisă oricum perioada în care se depun candidaturile”, declară Cristina Munteanu pentru publicația noastră.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90