New Profesional Consult 930 x 122

investitii

NOI INVESTIȚII ÎN PITEȘTI. CE SCHIMBĂRI SUNT AȘTEPTATE

În ciuda situației generate de pandemia cu noul coronavirus, investițiile au continuat și continuă în municipiul Pitești.

Citiți și: Noi investiții în rețeaua de învățământ din Pitești

„S-au semnat câteva contracte importante cu fonduri europene”

Primarul Cornel Ionică spune că în foarte scurt timp va începe acțiunea de dezinsecție pe domeniul public și, de asemenea, urmează să fie adusă în Pitești o mașină specială pentru ridicarea gunoiului depozitat în platformele îngropate de deșeuri pentru care s-a început procedura de montare în diverse zone ale orașului.

Citiți și: Video – Bradu: Dan Stroe și-a prezentat realizările la sfârșit de an

„Mă bucură că, deși a fost o perioadă grea, lucrurile s-au mișcat. S-au semnat câteva contracte importante cu fonduri europene, am continuat lucrările la infrastructuera rutieră, iar în scurt timp începem și acțiunea de dezinsecție în municipiu prin forțe proprii. Nu vom mai apela la o firmă, ca până acum, ci am obținut toate avizele necesare pentru a desfășura noi activitatea.

De asemenea, în circa două săptămâni ne vine din Italia și mașina de ridicat gunoi din platformele încastrate, iar acest lucru ne va ajuta să menținem curățenia în municipiu”, a declarat primarul Piteștiului.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441