930×122 CAPRA 5

investitii

NOI INVESTIȚII ÎN PITEȘTI. CE SCHIMBĂRI SUNT AȘTEPTATE

În ciuda situației generate de pandemia cu noul coronavirus, investițiile au continuat și continuă în municipiul Pitești.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

„S-au semnat câteva contracte importante cu fonduri europene”

Primarul Cornel Ionică spune că în foarte scurt timp va începe acțiunea de dezinsecție pe domeniul public și, de asemenea, urmează să fie adusă în Pitești o mașină specială pentru ridicarea gunoiului depozitat în platformele îngropate de deșeuri pentru care s-a început procedura de montare în diverse zone ale orașului.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

„Mă bucură că, deși a fost o perioadă grea, lucrurile s-au mișcat. S-au semnat câteva contracte importante cu fonduri europene, am continuat lucrările la infrastructuera rutieră, iar în scurt timp începem și acțiunea de dezinsecție în municipiu prin forțe proprii. Nu vom mai apela la o firmă, ca până acum, ci am obținut toate avizele necesare pentru a desfășura noi activitatea.

De asemenea, în circa două săptămâni ne vine din Italia și mașina de ridicat gunoi din platformele încastrate, iar acest lucru ne va ajuta să menținem curățenia în municipiu”, a declarat primarul Piteștiului.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3