Donaris 930 x 122

arhitect şef

Primăria Pitești caută arhitect șef

Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 27.12.2021, ora 10:00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de conducere vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de Arhitect Șef.

Citiți și: Pitești: Centrul orașului va fi lăsat în întuneric timp de o oră

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din  str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:

– 27.12.2021, ora 10:00 – proba scrisă

Citiți și: Primăria Pitești face angajări!

–  interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Bibliografia, tematica, actele necesare pentru participarea la concurs și atribuțiile stabilite în fișa postului precum şi alte date necesare desfăşurării concursului  se pot obține de pe  site-ul instituției: www.primariapitesti.ro la secțiunea Anunțuri sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 25.11.2021-14.12.2021.

Reamintim că, la sfârșitul lunii octombrie a anului curent, arhitectul șef al Primăriei Pitești, Ruxandra Cruțescu a decis să se pensioneze.

Ca urmare a acestei decizii, în funcția de arhitect-șef a fost numit provizoriu Cătălin Ghiță, care a mai ocupat această funcție și în trecut.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Duță spune:

    Păi Ghiță ăsta, mai întâi trebuia să răspundă penal pentru toate construcțiile ilegale din Pitești pe care le-a girat. A fost plecat la Câmpulung, dat afară și a revenit provizoriu la locul faptei. Ăsta câștigă concursul, are susținerea dezvoltatorilor. Stă și fără salariu, garantat.

570 X 90 POSADA 3