930 x122 grota rece

arhitect-șef primăria pitești

Noul arhitect șef de la Primăria Pitești!

Cătălin Ghiță (foto) este noul arhitect-șef al Municipiului Pitești. Prin delegație de la primarul Cristian Gentea, acesta va ocupa funcția de  arhitect-șef nu mai mult de 6 luni până la organizarea unui nou concurs.

Numirea lui Cătălin Ghiță în această funcție vine după ce Ruxandra Cruțescu, fostul arhitect-șef al Piteștiului, a decis să se pensioneze. Anunțul a fost făcut în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie.

Atunci, aceasta a ținut să le mulțumească colegilor săi din administrația locală pentru buna colaborare pe care au avut-o de-a lungul mandatului.

Reamintim că, arhitectul Cătălin Ghiță s-a întors recent la Primăria Pitești, după ce în 2019 a plecat pentru a lucra în Primăria Câmpulung.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90