930 x122 grota rece

cristian gentea

PITEŞTIUL, ÎN COMITETUL DIRECTOR NAŢIONAL AL MUNICIPIILOR

Municipiul Pitești este reprezentat, din 17 decembrie 2020, în Comitetul Director Național al Asociației Municipiilor din România, asociație apolitică ce cuprinde 103 municipii și sectoare ale Bucureștiului.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ca membru în Comitetul Director al acestui important for al administrației publice locale din România, edilul orașului nostru va contribui la îmbunătățirea cadrului normativ și organizatoric al autorităților locale, la dezvoltarea parteneriatelor economice, culturale și administrative ale Piteștiului cu organizații interne și internaționale.

„Este un start bun pentru anii viitori, mai ales ținând cont de faptul că jumătate din totalul actualilor primari se află la primul mandat, așa cum sunt, de altfel, și eu, și ne propunem să facem administrația mai eficientă!”, a declarat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3