Donaris 930 x 122

cornel ionica

CORNEL IONICĂ: VREM SĂ REDESCHIDEM PARCURILE ȘI LOCURILE DE JOACĂ DIN PITEȘTI

Primăria are în vedere redeschiderea pentru public, după ieșirea din starea de urgență, a parcurilor și a locurilor de joacă din Pitești, închise în luna martie din cauza epidemiei de coronavirus. Anunțul îl face primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Noi locuri de joacă pentru copii

„Vrem ca sâmbătă (n.r. – 16 mai 2020) să deschidem parcurile și locurile de joacă din municipiu. În prealabil, însă, vom face o amplă acțiune de dezinfecție în parcuri și la locurile de joacă pentru copii.

Din păcate, ne confruntăm în continuare cu acte de vandalism, cu indivizi care provoacă distrugeri în parcuri și la locurile de joacă, iar acest lucru ne costă, pentru că suntem nevoiți să intervenim destul de des pentru a schimba echipamentele afectate”, declară pentru ePitești primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3