locuri de joaca

Loc de joacă din Piteşti, reabilitat în mai puţin de o săptămână

În urma articolului în care ePiteşti prezenta cum un loc de joacă cu bănci şi aparate deteriorate este ignorat de autorităţi (DETALII: Loc de joacă din Războieni, periculos! Cuie, rugină și bănci rupte!), primarul Cristian Gentea a reacţionat instant şi a trimis echipe de lucrători care să pună la punct spaţiul cu pricina.

Citiți și: Video: „Jurassic Park” în Piteşti

În câteva zile, locul de joacă a fost toaletat, nisipul – curăţat de mizerii, băncile au fost schimbate, iar aparatele reparate şi revopsite.

 

Citiți și: MÂINE SE REDESCHID LOCURILE DE JOACĂ, INCLUSIV CEL DE LA ZOO PITEȘTI

 

 

Este important de menţionat că oamenii din zonă semnalaseră în mod repetat administraţiei locale necesitatea unei intervenţii pentru refacerea spaţiului cu pricina, însă fără rezultat.

În cele din urmă, o filmare cu locul în toată „splendoarea” l-a convins pe primar să ia măsuri fără să mai stea mult pe gânduri.

 

 

Aşadar, se poate, dar cu dovezi indubitabile!

 

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441