930 x122 grota rece

locuri de joaca

Loc de joacă din Piteşti, reabilitat în mai puţin de o săptămână

În urma articolului în care ePiteşti prezenta cum un loc de joacă cu bănci şi aparate deteriorate este ignorat de autorităţi (DETALII: Loc de joacă din Războieni, periculos! Cuie, rugină și bănci rupte!), primarul Cristian Gentea a reacţionat instant şi a trimis echipe de lucrători care să pună la punct spaţiul cu pricina.

Citiți și: Pitești. Noi locuri de joacă pentru copii

În câteva zile, locul de joacă a fost toaletat, nisipul – curăţat de mizerii, băncile au fost schimbate, iar aparatele reparate şi revopsite.

 

Citiți și: Schimbări la locurile de joacă și pe terenurile de sport

 

 

Este important de menţionat că oamenii din zonă semnalaseră în mod repetat administraţiei locale necesitatea unei intervenţii pentru refacerea spaţiului cu pricina, însă fără rezultat.

În cele din urmă, o filmare cu locul în toată „splendoarea” l-a convins pe primar să ia măsuri fără să mai stea mult pe gânduri.

 

 

Aşadar, se poate, dar cu dovezi indubitabile!

 

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3