Donaris 930 x 122

loc de joaca

Video – Primarul de cuvânt vede? Loc de joacă din Războieni, periculos! Cuie, rugină și bănci rupte!

Primarul de cuvânt, Cristian Gentea, vede? Loc de joacă din Războieni, periculos! Cuie, rugină și bănci rupte!

Citiți și: Pericol uriaș! Un urs a dat târcoale unui loc de joacă plin cu copii!

O piteșteancă reclamă faptul că, în cartierul Războieni, copiii care merg zilnic în locul de joacă, situat vis a vis de Colegiul Tehnic Dimitrie Dima, riscă să se accidenteze. Acesta este lăsat în paragină de către administrația locală de ani de zile.

Citiți și: Loc de joacă pentru copii, nou-nouț, în Pitești

A FĂCUT NENUMĂRATE SESIZĂRI

Femeia, care este la rândul său mamă a doi copii mici, spune că a făcut nenumărate sesizări telefonice  la Primăria Pitești (telefonul cetățeanului – 0248 984) și de fiecare dată s-a lovit de promisiunea că ”se va rezolva„ .Astăzi, după 2 luni de sesizări, parcul arată la fel, iar pericolul ca cei mici să se accidenteze încă există.

Toboganele sunt deteriorate, scările care duc spre ele sunt pline de cuie, desenele vulgare sunt peste tot, iar locul de joacă este degradat.

În speranța că de această dată reprezentanții primăriei vor lua în seamă sesizările sale și vor acționa pentru rezolvarea problemei, tânăra mamă ne-a scris pe pagina de facebook a redacției epitesti.ro pentru a face publică această situație.

Am făcut nenumărate sesizări cu privire la un loc de joacă din Războieni, vis a vis de liceul Dimitrie Dima, din aproape 2 în 2 săptămâni, de vreo 2 luni de zile și nu s-a întâmplat nimic. Sunt cuie scoase care pun în pericol viața copiilor, iar locul este lăsat în paragină. Ori trebuie închis, ori trebuie reparat.

Majoritatea locurilor de joacă din împrejurimi au fost refăcute, cu excepția acestuia. Acesta este lăsat în paragină total: cuie scoase, tobogane rupte. Mi s-a spus că sesizările mele au fost trimise mai departe, dar degeaba.”, declară R.I.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90