NOR CURIER 930X122

loc de joaca

Pitești. Bătaie de joc în Lunca Argeșului! Comportament scandalos!

Pitești. Bătaie de joc în Lunca Argeșului! Comportament scandalos!

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

Locul de joacă din Parcul Lunca Argeșului, inaugurat la începutul lunii mai a anului trecut, reprezintă atracția principală a copiilor din municipiu.

De leagăne, tobogane și carusele nu se bucură însă doar copiii cărora le sunt adresate. Din păcate, adolescenții fac abstracție de reguli și folosesc și ei echipamentele de joacă.

Citiți și: Loc de joacă „ras de pe fața pământului!” Ce se întâmplă

Pe pancarta unde sunt afișate instrucțiunile de folosire a spațiului de joacă se specifică foarte clar că accesul pe echipamente este interzis adulților și copiilor mai mari de 15 ani.

În această seară, patru adolescenți au fost surprinși folosind pe rând toate echipamentele de joacă destinate celor mici.

 

Tinerii se distrau copios sub privirile copiilor însoțiți de părinți.

 

Scenele au fost surprinse de un părinte aflat cu copilul la locul de joacă. Ulterior, acesta ne-a trimis imaginile pe numărul de Whatsapp al redacției.

 

După ce li s-a atras atenția că echipamentele de joacă sunt destinate copiilor, unul dintre adolescenți a dat un răspuns ironic: „Am suflet de copil”.

Ce se precizează în panoul cu instrucțiuni de folosire a spațiului de joacă ⬇️

Distrugerea sau vandalizarea echipamentelor de joacă, a mobilierului urban, a împrejmuirii sau a altor dotări, va fi sancționată conform legii.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre. Contactați-ne pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Popescu Alexandru spune:

    Nu mai poate omul sa se distreze acum? Ziceti de vandalism… dar eu ii vad ca se distreaza. Macar nu fumeaza, nu beau, nu rup nimic. Nu vad importanta acestei „stiri”… „Comportament scandalos” mi se pare faptul ca ati filmat niste adolescenti fara niciun motiv. Lasati copiii sa fie copii cat inca mai pot, nu mai fiti asa duri.

  • pitestean spune:

    Vrem sau nu,este nevoie de prezenta localilor si a paznicilor, ii avem dar stau ingramaditi la caldurica si povesti. Prezenta lor ar arata ca este un loc supraveghiat si poate frana elanul de energii negative al nabadaiosilor tineri.

  • Marian spune:

    trecand peste stirea asta, in calitate de vizitator al pitestiului, va spun ca aveti un primar efectiv …. atatea semafoare n-am vazut nicaieri ca in orasul asta. pe 100 m sint 4 semafoare. incredibil asa ceva. tot orasul este o padure de semafoare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90