930X122 MAIA

locuri de joaca

ŞAPTE NOI LOCURI DE JOACĂ VOR FI MODERNIZATE

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a predat amplasamentele pentru șapte locuri de joacă din Pitești care urmează a fi reamenajate până la finalul lunii septembrie.

Citiți și: Au început lucrările pentru modernizarea a trei locuri de joacă în Pitești

Contractul, în valoare de 2.399.554,37 lei (2.855.469,70 lei inclusiv TVA) presupune parcurgerea mai multor etape: achiziția echipamentelor (termen de 40 zile), pregătirea amplasamentului, montajul echipamentelor, turnarea de covor elastic (tartan).

Este vorba despre locurile de joacă aflate în următoarele zone ale Piteștiului: bl. B41 – Lidl Prundu, bl. b1 – str. Dr. Carol Davila, bl. B4 – Găvana Ghe. Asachi, P.T. 905 – Găvana II, bl. L1 – Bd. Nicolae Bălcescu, bl. B21 – Bd. Petrochimiștilor, bl. B7- Găvana, Clubul Pensionarilor.

Citiți și: Loc de joacă din Piteşti, reabilitat în mai puţin de o săptămână

Echipamentele vechi vor fi înlocuite în totalitate cu modele moderne, noi, diferite constructiv și funcțional, specifice pentru grupe de vârstă cuprinse între un an și 15 ani.

Vor fi montate echipamente noi care vor diferi de la o locație la alta, precum leagăne cu unul, două sau mai multe șezuturi sau cu șezut cuib, complex de cățărare, bară de echilibru, carusel – banchetă, balansoar pe arc elicoidal tip soare, zid de cățărare mic, echipamente tip traseu de echilibru.
Prin turnare de covor elastic de cauciuc (tartan), se va realiza o suprafață de contact modernă și sigură pentru protecția la impact.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90