930 x122 grota rece

locuri de joaca

ACUM: NOI MĂSURI DE RELAXARE ANUNŢATE ÎN ARGEŞ. LIBER LA LOCURILE DE JOACĂ ŞI ALTE BENEFICII

Astăzi, 3 septembrie a.c., a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia au fost dispuse noi măsuri de relaxare.

Citiți și: Pitești. Noi locuri de joacă pentru copii

Astfel, s-a decis ca activităţile ce presupun prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice sunt permise în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe de minim 2 m între mese şi cu participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară prevăzută de lege, respectiv un ordin comun al ministrului sănătații, ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi al presedintelui ANSVSA.

Totodata, este permisă desfăşurarea activităţilor recreative şi sportive în aer liber, cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună, respectiv ciclismul, drumețiile, alergarea, canotajul, alpinismul, vânatoarea, pescuitul şi alte activităţi recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de limitare a răspândirii virsului SARS-CoV-2.

Citiți și: Schimbări la locurile de joacă și pe terenurile de sport

De asemenea, este permisă staționarea publicului în parcuri, locuri de recreere, locuri de joacă pentru copii aflate în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de limitare a răspândirii viruslui SARS-CoV-2, potrivit legislației in vigoare (obligatoriu păstrarea distanțării fizice, purtarea măștii de protecție, respectarea condițiilor de igienă, s.a.).

Au fost eliminate inclusiv restricțiile impuse în cele 10 comune prin Hotararea CJSU nr.34/31.08.2020, întrucat, la acest moment, în nicio unitate administrativ-teritorială din judeţul Argeș, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 nu depășește pragul de 1,5/1000 de locuitori.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90