930×122 CAPRA 5

masca de protecție

Persoanele vaccinate nu vor mai purta mască în spațiile închise

Persoanele vaccinate nu vor mai purta mască în spațiile închise

Citiți și: Situația este gravă! Anunțul lui Rafila despre purtarea măștii de protecție

Update 17.06: Masca rămâne obligatorie în continuare în interior, excepție făcând locul de muncă, și asta în anumite condiții. Dacă în birou sunt prezente cel mult 5 persoane, toate vaccinate, masca poate fi dată jos, doar dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare. Această măsură este valabilă doar în birourile în care publicul sau alte persoane din exterior nu au acces.

Măsura se discută în acest moment în ședința CNSU.

Citiți și: Purtarea obligatorie a măștii de protecție revine!

Știre inițială 16.51

În această după-amiază, va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), urmată de o ședință de Guvern, unde ar urma să se stabilească mai multe măsuri de relaxare.

Conform Digi24, una dintre măsuri ar fi eliminarea măștii de protecție pentru persoanele vaccinate, în spațiile închise.

În prezent, oamenii nu mai sunt obligați să poarte mască de protecție în aer liber, cu excepția locurilor aglomerate. Următoarea etapă de relaxare ar urma să aibă loc de la 1 iunie, când Guvernul va anunța noi măsuri.

Foto descriptiv: DW.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3