930X122 MAIA

masca de protecție

Rafila, anunțul momentului! Când va fi impusă masca de protecție

Anunțul momentului din partea autorităților!

Citiți și: Situația este gravă! Anunțul lui Rafila despre purtarea măștii de protecție

Masca de protecție ar putea fi impusă din septembrie, chiar înainte ca elevii să înceapă şcoala.

Având în vedere faptul că numărul cazurilor sunt în continuare în creștere, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost întrebat dacă din septembrie ne putem aștepta la o înmulțire a infectărilor, dar şi la mai multe restricții, mai ales că elevii vor începe școala.

Citiți și: Până când vor purta elevii mască la școală

„Un număr mai mare da, dar nu ştiu dacă un număr mult mai mare. Eu cred că la jumătatea lunii august vom intra în faza de stabilizare a numărului de cazuri.

Pe de altă parte orice activitate care implică mai multă mobilitate, aglomeraţie în mijloacele de transport depinde foarte mult dacă în septembrie, când începe şcoala, folosim masca, mai ales că se mai şi răcorește în mijloacele de transport în comun.

Eu cred că asta este elementul esențial pentru ținerea sub control a pandemiei”, a spus Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, potrivit Antena 3.

VALUL 7 COVID LA SFÂRȘITUL ANULUI

Ministrul a mai fost întrebat dacă există posibilitatea apariției unui val 7 la finalul anului, iar acesta a declarat că în principiu acest lucru este posibil, dar nu trebuie speriată populația, ci mai degrabă autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a fi cât mai puține victime.

„E posibil și un val 7, dar nu are rost să speriem lumea. Trebuie să fim echilibrați. Cel mai important este să nu avem victime sau să fie cât mai puține”, a declarat Rafila.

Foto descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3