Donaris 930 x 122

masca de protecție

Purtarea obligatorie a măștii de protecție revine!

Masca de protecție revine. Această măsură redevine obligatorie în tot mai multe țări și asta din cauza numărului mare de persoane infectate cu virusul COVID-19.

Citiți și: Situația este gravă! Anunțul lui Rafila despre purtarea măștii de protecție

După avertismentul dat de Organizația Mondială a Sănătății, pe data de 12 iulie, mai multe țări iau în calcul reintroducerea obligativității de a purta mască, notează Antena 3.

De asemenea, nici ministrul Sănătății – Alexandru Rafila, nu a exclus ca această măsură să revină și în țara noastră.

Citiți și: Până când vor purta elevii mască la școală

Acesta a declarat că înainte de a fi luată o astfel de hotărâre, va exista o discuție în Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Țările în care masca este obligatorie

Cipru – de la începutul lunii iulie purtarea măștii este obligatorie în interior pentru toate persoanele cu vârste de peste 12 ani.

Grecia – purtarea măștii este obligatorie în spitale, mijloacele de transport în comun.

Franța – premierul recomandă cu tărie folosire a măștii.

Qatar – purtarea măștii devine obligatorie din 7 iulie, în spațiile închise pentru persoanele cu vârsta mai mare de 6 ani.

Pakistan – începând cu 28 iunie, toți pasagerii aflați la bordul curselor aeriene interne sunt obligați să poarte mască.

Germania și Irlanda iau în calcul reintroducerea obligativității purtării măștii începând din această toamnă dacă se va menține trendul ascendent al infectărilor.

Foto descriptiv: Ziarul de Iasi

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3