New Profesional Consult 930 x 122

masca de protecție

Argeş: Un bărbat care nu purta mască în benzinărie a fugit de poliţişti

Un bărbat care nu purta mască în benzinărie a fugit de poliţişti.

Citiți și: Situația este gravă! Anunțul lui Rafila despre purtarea măștii de protecție

În după-amiaza zilei de 07 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au constatat că un bărbat, de 37 de ani, din Mălureni, care se afla în incinta unei stații de alimentare cu carburanți din Ștefănești, nu purta masca de protecție.

Totodată, cu ocazia identificării, acesta nu a respectat indicațiile polițistului de a opri autovehiculul în locul indicat.

Citiți și: Purtarea obligatorie a măștii de protecție revine!

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.500 de lei, conform Legii 55/2020, pentru neluarea măsurilor de protecție individuală, respectiv cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3