930 x122 grota rece

masca de protecție

Angajații unei benzinării din Argeș, „turnați” la Poliție de către clienți

În după-amiaza zilei de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au fost sesizați prin apel la linia TELVERDE cu privire la faptul că în incinta unei stații de alimentare cu carburant din localitatea Albeștii de Argeș, angajații nu poartă masca de protecție.

Citiți și: Situația este gravă! Anunțul lui Rafila despre purtarea măștii de protecție

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, iar cu ocazia verificării, s-a constatat că doar un angajat din cadrul respectivei unități, femeie de 34 de ani, nu purta masca de protecție.

În urma celor constatate, a fost aplicată o sancțiune cu avertisment, conform Legii 55/2020, iar reprezentanților unității le-au fost prelucrate prevederile legale incidente la acest moment.

Citiți și: Purtarea obligatorie a măștii de protecție revine!

Obligativitatea luării măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, spații comerciale, inclusiv pentru spațiile deschise aglomerate, cum ar fi piețe, târguri, spații comerciale, stații pentru mijloace de transport în comun, fără a se limita la acestea.

Foto principal descriptiv: digi24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Meh spune:

    Sa treaca si pe la Vivo, zona food court, ca nu poarta masca decat cei de la kfc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3