Donaris 930 x 122

măsuri de relaxare

Premierul anunţă măsuri de relaxare pentru toată lumea

Anunţ de ultimă oră: măsuri de relaxare pentru toată lumea. Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi că, de la 1 Iunie, vor fi aplicate o serie de măsuri pentru toţi românii, „indiferent de zona unde sunt”.

Citiți și: Anunțul lui Iohannis așteptat de toți românii!

Potrivit digi24.ro care îl citează pe premier, „presiunea pe spitale a scăzut şi suntem mai aproape de a reveni la normalitate”.

„Nu avem nicio scuză să nu atingem ținta pe care ne-am propus-o la 1 iunie pentru a ne relaxa sau a face un pas important către relaxare. Pandemia va trece, contează acum să pregătim resursele pentru ceea ce urmează […]. De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zona unde sunt„, a anunţat Florin Cîţu.

Citiți și: Liber la petreceri de Crăciun și Revelion și fără mască în spațiile deschise

În primă fază, cea de la data anunţată, evenimentele private vor fi permise. De la 1 august, se iau în calcul măsuri specifice unei „relaxări totale”, cea mai vehiculată fiind renunţarea la mască în spaţii deschise.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: digi24.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90