EcoMoto 930×122

măsuri de relaxare

VELA ANUNŢĂ SURPRIZE PLĂCUTE ÎN NOUL VAL DE RELAXARE

Ministrul de Interne a vorbit astăzi despre noi măsuri de relaxare care vor intra în vigoare începând cu data de 15 iunie. În declaraţia pentru postul de televiziune Digi 24, Marcel Vela s-a ferit să spună concret care vor fi acestea. De asemenea, a precizat că totul va depinde de evoluţia numărului de cazuri Covid-19 de pe teritoriul ţării noastre.

Citiți și: Anunțul lui Iohannis așteptat de toți românii!

În orice caz, printre surprizele pe care oamenii le vor considera plăcute ar putea fi redeschiderea locurilor de joacă, ştrandurilor şi piscinelor. În mod normal, la Piteşti, ştrandurile publice se deschideau în ultima săptămână din luna mai, lucru care nu s-a întâmplat anul acesta din motive evidente.

De asemenea, un număr semnificativ de cetăţeni aşteaptă undă verde şi la piscinele private (inclusiv cele acoperite), ca să nu mai spunem de bucuria copiilor – locurile de joacă.

Citiți și: Liber la petreceri de Crăciun și Revelion și fără mască în spațiile deschise

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90