930 x122 grota rece

insp

REGULI ȘI RESTRICȚII DUPĂ 15 MAI – PROPUNERI OFICIALE

Specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) au elaborat un set de recomandări de sănătate publică în ceea ce privește măsurile generale de relaxare a restricțiilor impuse de starea de urgență pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS COV 2.

Citiți și: Topul salariilor. Pe ce loc se află Argeșul

„În vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, măsurile de prevenire sunt adresate mai multor domenii de activitate. Toate aceste recomandări au în vedere reluarea activităților suspendate, cu riscuri cât mai scăzute de transmitere a infecției”, precizează INSP.

Reguli de organizare și desfășurare a activităților de îngrijire personală în spațiile special destinate (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Anunțul lui Iohannis așteptat de toți românii!

Reguli pentru desfășurarea activității în cabinetele stomatologice (click pe imagini pentru vizualizare):

Reguli de organizare și desfășurare a activităților în unitățile sanitare non-COVID (click pe imagine pentru vizualizare):

Măsuri de prevenire și protecție pe perioada desfășurării activităților de pregătire pentru elevii claselor terminale (a 8-a, a 12- a și a 13-a), precum și pe perioada organizării examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat (click pe imagine pentru vizualizare):

Recomandări cu privire la activitatea în lăcașurile de cult (click pe imagine pentru vizualizare):

Recomandări cu privire la activitatea în birourile deschise (click pe imagine pentru vizualizare):

Recomandări cu privire la funcționarea unităților de cazare în regim hotelier (click pe imagini pentru vizualizare):

Măsuri de restricționare temporară a unor tipuri de activități (click pe imagine pentru vizualizare):

Reguli generale de organizare și desfășurare a transportului de persoane (click pe imagine pentru vizualizare):

Reguli specifice de organizare și desfășurare a transportului de persoane, pe categorii (click pe imagini pentru vizualizare):

(Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3