New Profesional Consult 930 x 122

decret

PREȘEDINTELE IOHANNIS A PRELUNGIT STAREA DE URGENȚĂ

Președintele Iohannis a prelungit starea de urgență. Klaus Iohannis a anunțat cu puțin timp în urmă, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, emiterea unui nou decret, prin care a prelungit cu 30 de zile starea de urgență pe teritoriul României. Decretul urmează să fie supus în cel mult 5 zile votului în Parlament, potrivit procedurii constituționale.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

AICI TEXTUL INTEGRAL AL DECRETULUI

Klaus Iohannis a informat încă de săptămâna trecută, pe 6 aprilie, că starea de urgență va fi prelungită.

Citiți și: Klaus Iohannis a semnat decretul! Se schimbă modul de acordare a alocațiilor pentru copii

„Trebuie să vă avertizez foarte clar: nu este momentul să ne relaxăm; în niciun caz nu este momentul să nu mai respectăm indicațiile autorităților. Toți experții, toți medicii ne spun că evoluția epidemiei în continuare depinde de felul în care respectăm indicațiile autorităților”, atenționa atunci președintele (AICI, subiectul pe larg).

Ca urmare a pandemiei de coronavirus, președintele țării a decretat pe 16 martie 2020 starea de urgență pentru 30 de zile în România (amănunte, AICI). Amintim că astăzi, 14 aprilie 2020, au expirat cele 30 de zile ale perioadei de stare de urgență decretată pe 16 martie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3