New Profesional Consult 930 x 122

decret

PREȘEDINTELE IOHANNIS A PRELUNGIT STAREA DE URGENȚĂ

Președintele Iohannis a prelungit starea de urgență. Klaus Iohannis a anunțat cu puțin timp în urmă, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, emiterea unui nou decret, prin care a prelungit cu 30 de zile starea de urgență pe teritoriul României. Decretul urmează să fie supus în cel mult 5 zile votului în Parlament, potrivit procedurii constituționale.

Citiți și: Iohannis a anunţat cine va fi prim-ministru

AICI TEXTUL INTEGRAL AL DECRETULUI

Klaus Iohannis a informat încă de săptămâna trecută, pe 6 aprilie, că starea de urgență va fi prelungită.

Citiți și: Video – Se renunță la carantina de noapte! De sâmbătă, masca nu va mai fi obligatorie în aer liber!

„Trebuie să vă avertizez foarte clar: nu este momentul să ne relaxăm; în niciun caz nu este momentul să nu mai respectăm indicațiile autorităților. Toți experții, toți medicii ne spun că evoluția epidemiei în continuare depinde de felul în care respectăm indicațiile autorităților”, atenționa atunci președintele (AICI, subiectul pe larg).

Ca urmare a pandemiei de coronavirus, președintele țării a decretat pe 16 martie 2020 starea de urgență pentru 30 de zile în România (amănunte, AICI). Amintim că astăzi, 14 aprilie 2020, au expirat cele 30 de zile ale perioadei de stare de urgență decretată pe 16 martie.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441