930×122 CAPRA 5

klaus iohannis

Klaus Iohannis, atac dur la adresa USR-PLUS

Klaus Iohannis critică dur decizia USR-PLUS de a depune, împreună cu AUR, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Citiți și: Iohannis, într-o carte pentru copii. Cei mici trebuie să-l ajute să găsească drumul spre casă

Șeful statului consideră alianța dintre cele două partide ”un afront adus românilor„ și un ”joc politic meschin”. Totodată, președintele a solicitat partidului USR-PLUS ”să cumpănească foarte bine implicațiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR” și să se întoarcă la masa dialogului.

Reacția lui Klaus Iohannis vine după ce, membrii coaliției nu au ajuns la nicio negociere în ședința care a avut loc vineri seara, ședință în care USR-PLUS a cerut cu vehemență demiterea premierului Cîțu.

Citiți și: Românii, la un pas să nu mai aibă dreptul să voteze președintele țării

MESAJUL LUI KLAUS IOHANNIS

Noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră.

Prin alianța cu un partid care nu respectă valorile occidentale, USR PLUS trădează voința cetățenilor care și-au pus speranțele într-o coaliție de centru-dreapta, care să dezvolte România.

Este un semnal îngrijorător și extrem de grav că un partid care reclamă că are valori democratice și este reformist se aliază cu un partid cu viziuni antagonice față de valorile euro-atlantice ale României.

Prin decizia de a semna și a depune o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, USR PLUS s-a discreditat iremediabil în fața românilor, a propriului electorat.

Dinamitarea Coaliției și compromiterea iremediabilă a întregului pachet de reforme asumat prin programul de guvernare riscă să arunce România într-o profundă criză economică și socială.

Dezvoltarea comunităților din România este absolut necesară și nu se poate încerca blocarea ei de către USR PLUS doar pentru un joc politic meschin.

Solicit USR PLUS să cumpănească foarte bine implicațiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR și să pună punct acestor gesturi politice iresponsabile, să își respecte electoratul și să se întoarcă la masa dialogului, pentru a găsi împreună cu partenerii din Coaliție o soluție viabilă și rațională de a debloca actuala situație.”, a fost mesajul transmis, astăzi, pe Facebook, de Klaus Iohannis.

Foto: descriptiv

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

  • Dan V. spune:

    Omul de paie de la Cotroceni sa ne lase in pace. Un ficus la dispozitia serviciilor, asta este presedintele Romaniei. Rusine !

570 X 90 CUMPANA 3