NOR CURIER 930X122

impozit

Cine câștigă mai mult decât Iohannis va plăti impozit mai mare

Românii care câștigă venituri mai mari decât președintele țării ar putea fi impozitați suplimentar. Propunerea a fost discutată în ședința de luni seara a coaliției PSD-PNL-UDMR și a venit din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

Concret este vorba despre bugetarii ale căror venituri cumulate din salarii și pensii depășesc salariul brut al președintelui României, respectiv suma de 25.000 de lei, potrivit stirileprotv.ro

În cazul în care ești pensionar de la statul român și faci un cumul de peste 25.000 tot de la statul român, ești secretar de stat și ai și pensie. E normal această abordare.”, a declarat Ciolacu, potrivit sursei citate.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

Nu e clar însă dacă măsura ar putea fi aplicată și în sectorul privat. Președintele PSD a declarat că nu s-a discutat despre supraimpozitarea angajaților de la privat.

Măsura are ca scop diminuarea risipei de fonduri din instituțiile publice. Se vorbește totodată și de a face economie la bugetul de stat.

Reamintim că în ultima vreme s-a vorbit despre concedieri și tăieri de salarii. Președintele Iohannis a dat asigurări însă că nu va fi vorba de așa ceva, atâta timp cât el va avea un cuvânt de spus. Subiectul pe larg, AICI – Președintele Iohannis, anunț oficial despre tăierile de salarii!

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90