SMART KIDS 930X122

klaus iohannis

Demersuri pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis

Demersuri pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Citiți și: Argeș. Sute de firme lovite puternic!

Astăzi, liderul partidului AUR, George Simion, a anunțat că formațiunea politică din care face parte începe demersurile pentru suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.

„Vom apela la sutele de mii de români care ne contactează, ne scriu pe internet și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis, pentru că o veche românească spune că peștele se împute de la cap.” – a spus liderul AUR, citat de stirileprotv.ro.

Citiți și: Legea a fost modificată! Ce se întâmplă cu permisele

„Este momentul. Au existat două nominalizări pentru prim-ministru, care nu au întrunit o majoritate parlamentară. Conform Constituției pe care, pe toată durata mandatului a încălcat-o în picioare, trebuie să ajungem la alegeri anticipate”, a adăugat Simion.

George Simion a mai precizat că semnăturile pentru demiterea lui Klaus Iohannis pot fi strânse și online, pe site-ul josiohannis.ro.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: stirileprotv.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Denisa spune:

    Demisia

  • edwina spune:

    Jos Iohannis!!Arafat :la el în țară si copii le astupă că e ruşine !Ce vrea să facă cu noi să astupăm şi noi copii noştri ??Valea Arafat la tine în țară uuuu!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90