New Profesional Consult 930 x 122

crimă Bascov

Masacrul care a zguduit județul. Ce s-a întâmplat cu jandarmul care l-a prins pe criminal

Masacrul care a zguduit județul. Ce s-a întâmplat cu jandarmul care l-a prins pe criminal

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

În semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la identificarea și imobilizarea principalului suspect al multiplei crime de la Bascov, din luna august a anului trecut, plutonier adjutant Ion Sorin Popa a fost decorat cu Medalia Națională „Serviciul Credincios”, Clasa a III-a, acordată de către Președintele României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Citiți și: Klaus Iohannis a semnat decretul! Se schimbă modul de acordare a alocațiilor pentru copii

Informația ne-a fost furnizată astăzi de Biroul de presă al Jandarmeriei Argeș.

Medalia i-a fost înmânată de reprezentantul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, Directorul Direcției Paza și Protecție Instituțională din cadrul I.G.J.R., care a participat la o ședință de lucru, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

„Aceste distincții au o însemnate deosebită pentru militari, reprezentând una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, încununarea tuturor eforturilor depuse pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor de serviciu.

Felicitări camaradului nostru!

Dumnezeu să-i dea putere pentru a sluji în continuare, cu devotament, patria!”, transmite sursa citată.

Foto: Jandarmeria Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3