New Profesional Consult 930 x 122

klaus iohannis

Klaus Iohannis aduce lămuriri: „Nu avem în vedere un lockdown de Paști!”

În cadrul conferinței de presă care a avut loc cu puțin timp în urmă la Palatul Cotroceni, președintele României a demontat ipoteza conform căreia țara noastră ar intra în lockdown de Paști. Klaus Iohannis a declarat că autoritățile nu iau în calcul un lockdown în prejma sărbătorilor Pascale, însă starea de alertă se va prelungi în această săptămână.

Citiți și: Iohannis a anunţat cine va fi prim-ministru

Restricțiile de deplasare pe timpul nopții se vor modifica, astfel că, românii vor intra în case cu o oră mai devreme, de la ora 22. De asemenea, având în vedere creșterea numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultima vreme, președintele îndeamnă populația la prudență.

Klaus Iohannis: ”Vreau să atrag atenția, la final, că cifrele din ultima săptămână privind pandemia sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere e evidentă și presiunea pe secțiile ATI e tot mai mare. Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare. Până acum s-au vaccinat peste un milion de români. Trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal.”

Citiți și: Video – Se renunță la carantina de noapte! De sâmbătă, masca nu va mai fi obligatorie în aer liber!

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441