930 x122 grota rece

klaus iohannis

Klaus Iohannis aduce lămuriri: „Nu avem în vedere un lockdown de Paști!”

În cadrul conferinței de presă care a avut loc cu puțin timp în urmă la Palatul Cotroceni, președintele României a demontat ipoteza conform căreia țara noastră ar intra în lockdown de Paști. Klaus Iohannis a declarat că autoritățile nu iau în calcul un lockdown în prejma sărbătorilor Pascale, însă starea de alertă se va prelungi în această săptămână.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

Restricțiile de deplasare pe timpul nopții se vor modifica, astfel că, românii vor intra în case cu o oră mai devreme, de la ora 22. De asemenea, având în vedere creșterea numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultima vreme, președintele îndeamnă populația la prudență.

Klaus Iohannis: ”Vreau să atrag atenția, la final, că cifrele din ultima săptămână privind pandemia sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere e evidentă și presiunea pe secțiile ATI e tot mai mare. Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare. Până acum s-au vaccinat peste un milion de români. Trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal.”

Citiți și: Klaus Iohannis a semnat decretul! Se schimbă modul de acordare a alocațiilor pentru copii

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90