New Profesional Consult 930 x 122

klaus iohannis

Iohannis, mesaj pentru români, după izbucnirea războiului la graniță!

În urmă cu puțin timp, președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă cu privire la izbucnirea războiului în Ucraina.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

„Astăzi, Federația Rusă a ales forța tancurilor în detrimentul vieților cetățenilor. Rusia este agresorul, nu victima, cum încearcă să acrediteze Kremlinul, și întreaga planetă vede astăzi limpede acest adevăr incontestabil.

România condamnă ferm agresiunea complet nejustificată, ilegală și neprovocată a armatei Ruse împotriva Ucrainei, care pune în pericol nenumărate vieți omenești (…)”, a declarat președintele României.

Citiți și: Klaus Iohannis a semnat decretul! Se schimbă modul de acordare a alocațiilor pentru copii

În ceea ce îi privește pe români, șeful statului a asigurat populația că va fi în siguranță și că România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina.

„Dragi români, știu că sunteți îngrijorați de conflictul care are loc nu departe de granițele țării noastre, dar vă asigur, niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale!

România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile. Statutul de membru NATO și al Uniunii Europene, parteneriatul strategic solid cu Statele Unite ale Americii constituie o umbrelă de securitate extrem de solidă.

Niciodată în istoria noastră nu am fost mai bine protejați în fața oricărei potențiale agresiuni. (…) România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina!

Mai mult, vă asigur că voi lua absolut toate măsurile care se impun, împreună cu Guvernul, Parlamentul României și aliații noștri naționali, pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor români să nu fie sub nicio formă afectate!”, a mai declarat Klaus Iohannis.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90