930 x122 grota rece

crima

Poliția, anunț de ultim moment cu privire la criminalul de la Bascov!

Update, 10 august, ora 09:01, IPJ Argeș transmite:

„În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore.
Faţă de victimele identificate, inculpatul avea calitatea de fiu, frate şi, respectiv, unchi.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

În cursul zilei de azi, 10 august 2022, urmează ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape şi activităţi de urmărire penală reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfăşurări a procesului penal, activităţi care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Update, 10 august, ora 08:11 – Teribil! Criminalul și-a omorât familia și nepoata de 5 ani cu pietre

Cei cinci oameni găsiți fără suflare într-o casă din localitatea argeșeană Bascov, printre care și un copil de 5 ani, nu au fost înjunghiați, ci omorâți prin violență.

Potrivit lui Dan Manu, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș, criminalul și-ar fi omorât întreaga familie cu pietre şi obiecte tăioase, notează Antena 3.

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare”, a spus Dan Manu, conferențiar universitar, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

„Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (…)Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață”, a mai spus medicul Dan Manu, potrivit Antena 3.

Update, ora 19:43 – Cum a fost prins criminalul și ce a vrut să facă acesta!

ePitești a intrat în posesia imaginilor din timpul acțiunii de prindere a criminalului. Jandarmii ANTITERO l-au găsit pe acesta în pădure și l-au încătușat. Criminalul ar fi vrut să se sinucidă.

ATENȚIE❗️ Imagini cu puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor ❗️🔞

Update, ora 18:48, IPJ Argeș transmite: 

„În urma cercetărilor la fața locului, victimele au fost găsite cu urme de violență, nefiind vorba despre înjunghiere. Cercetările sunt, încă, în desfășurare.”

Update, ora 18:32 -Halucinant! Voia de mult sa-și omoare familia! Și i-a omorât!

Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a făcut primele declarații cu privire la teribilul masacru.

Potrivit acestuia, criminalul și-a omorât mai întâi părinții și fratele, iar mai apoi sora și nepoata. Ulterior acesta a fugit în pădure, iar când i-a văzut pe oamenii legii a încercat să se sinucidă.

Audiat de polițiști, acesta ar fi declarat că avea de gând de mult să-și omoare familia.

DECLAREAȚIA COMPLETĂ A PRIMARULUI, AICI ⬇️

Update, ora 18:09

Au apărut primele imagini cu criminalul de la Bascov, imediat după ce a fost prins de jandarmi.

ATENȚIE❗️ Imagini cu puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor ❗️🔞

 

Update, ora 17.33 – Argeș: Masacru! Și-a omorât sora, părinţii, fratele şi i-a tăiat gâtul nepoatei de 5 ani

Potrivit antena3, criminalul și-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani.

Sora agresorului este asistentă la Spitalul Militar, iar soțul ei medic la Spitalul Militar – general care se pensionase în urmă cu două luni. Cel din urmă a făcut descoperirea macabră.

Video – Declarațiile viceprimarului comunei Bascov, Gheorghe Nedelea

 

Argeș: Șocant! A omorât cinci oameni, printre care și un copil

Update, ora 17.25: IPJ Argeș:

„În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.”

Bărbatul a fost prins cu sprijinul jandarmilor argeșeni.

Update, ora 17.21: Autorul crimelor ar fi un bărbat, iar victimele acestuia îi sunt rudă. Printre ele se numără și un copil. Acesta ar suferi de probleme psihice.

Update, ora 16.58:

Video EXCLUSIV – Primele imagini de la fața locului

 

Știrea inițială, ora 16.33

Eveniment șocant în Argeș! O crimă a avut loc în această după-amiază, în localitatea argeșeană Bascov. Este vorba despre o crimă multiplă.

Mai multe persoane au fost găsite decedate într-o casă, de pe strada Stejaret din localitate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Argeș.

Ar fi vorba despre cinci victime.

Locul este împânzit acum de polițiști și mascați.

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3