NOR CURIER 930X122

florin citu

USR-PLUS a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu

Update, ora 21:20: Dan Barna a anunțat că USR-PLUS a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Citiți și: Guvernul Cîţu a picat

De asemenea, acesta a mai declarat că, la începutul săptămânii viitoare, miniștrii USR-PLUS își vor depune demisiile. 

„Nu s-a discutat despre demisia miniștrilor, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune noi demisiile odată ce depunem această moțiune”, a declarat Dan Barna. 

Citiți și: Scandal uriaș în coaliția de guvernare. USR PLUS anunță moțiune împotriva premierului Cîțu!

Știrea inițială, ora 20.13 – Ședința Coaliției de Guvernare s-a încheiat. Florin Cîțu refuză să demisioneze din funcție

Ședința Coaliției de Guvernare s-a încheiat în urmă cu puțin timp. Membrii coaliției s-au reunit pentru a ajunge la un consens în urma discuțiilor contradictorii din zilele trecute, care au culminat cu demiterea lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției.

Încă de la începutul ședinței, liderii USR PLUS au cerut demisia lui Florin Cîțu de la şefia guvernului, în timp ce liberalii și-au exprimat clar, în continuare,  susţinerea pentru acesta.

Deși s-au adunat pentru a ajunge la un numitor comun, ședința de coaliție s-a încheiat fără nicio concluzie.

Pentru că cei de la USR PLUS nu au obținut ceea ce au cerut cu vehemență, conducerea partidului ar discuta la această oră să depună chiar astăzi la Parlament moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, potrivit unor informații pe surse G4Media.ro.

Moțiunea poate fi depusă doar cu ajutorul AUR. Liderul partidului, George Simion a declarat deja că formaţiunea sa are 42 de semnături pentru moţiunea de cenzură.

De asemenea, și președintele social-democraților, Marcel Ciolacu a declarat că, PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură depusă de AUR și USR PLUS.

Sursă foto: Digi24

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3