Donaris 930 x 122

florin citu

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE FLORIN CÎŢU PREMIER

La finalul consultărilor de astăzi de la Palatul Cotroceni (începute la ora 16 și încheiate cu puțin timp în urmă), preşedintele Klaus Iohannis a făcut propunerea de premier: Florin Cîţu.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

„Nu ne dorim să blocăm România! Noi ne dorim să mergem mai departe și să rezolvăm problemele țării, să rezolvăm problemele românilor.

Așadar, după consultări, acum, am decis deja să fac o desemnare, pentru a mișca lucrurile în așa fel încât să nu ne blocăm politic.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Așadar, astăzi, am decis să desemnez pentru poziția de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîțu, actualmente ministru al Finanțelor Publice, care se va prezenta, sper, într-un timp scurt în fața Parlamentului cu o echipă guvernamentală și cu un program de guvernare” (amănunte, AICI). (Sursă foto Florin Cîțu: Facebook. Sursă foto Klaus Iohannis: Președinția României)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90