Donaris 930 x 122

guvern

În atenția tuturor șoferilor: Ce se întâmplă cu tarifele RCA!

Tarifele RCA urmează să fie plafonate pentru următoarele 6 luni, la nivelul prețurilor de primă proprii practicate de fiecare asigurător RCA la data de 28 februarie 2023, potrivit proiectului Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

În decursul zile de astăzi, în ședința de Guvern, a fost adoptată Hotărârea de Guvern care prevede plafonarea tarifului la polițele RCA pentru următoarele șase luni.

La începutul ședinței, premierul Nicolae Ciucă a menționat că va condiţiona această plafonare de elaborarea în şase luni a modificărilor legislative care să asigure evitarea unor astfel de derapaje pe piaţa asigurărilor.

Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

Reprezentantul ASF, Cristian Ruşu, a spus în şedinţă că elementele acestei hotărâri de guvern se referă la modul de vânzare efectivă a poliţelor RCA pentru următoarele şase luni, iar aceste tarife calculate şi ofertate către asigurători vor fi cele de la sfârşitul lunii februarie 2023.

În cadrul ședinței, premierului Ciucă a mai menționat faptul că „este inacceptabil să continuăm să ne jucăm” cu dezechilibrele produse pe piață de către companiile de asigurări, conform Antena3.ro .

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • mircea spune:

    Când BERD spune că ASF s-a grabit cu retragerea autorizatiei Euroins e ceva putred la mijloc poate chiar intentia de a scoate firma de pe piața asig.!

  • Doldor N spune:

    Unde au vrut au ajuns asiguratorii! Rușine popor romăn!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90