SMART KIDS 930X122

demisie

Breaking News! Decizia de ultim moment a lui Ciucă!

Breaking News! Decizia de ultim moment a lui Ciucă!

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Premierul liberal Nicolae Ciucă și-a dat azi demisia din funcție, ceea ce pune în mișcare mecanismul așa-numitei rotative la guvernare.

Funcţia de premier ar urma să ajungă la preşedintele PSD Marcel Ciolacu, în urma nominalizării sale de către preşedintele Klaus Iohannis.

Citiți și: Anunțul momentului pentru milioane de români! Cresc pensiile!

Partidele din coaliţie urmează să decidă apoi asupra formulei noului Executiv.

Breaking News! Decizia de ultim moment a lui Ciucă!

Nicolae Ciucă trebuia să demisioneze din funcția de premier la finalul lunii mai. Însă, decizia a fost amânată de mai multe ori pe fondul tensiunilor legate de greva amplă din Educaţie care a depăşit trei săptămâni.

Preşedintele Klaus Iohannis va chema partidele la negocieri pentru formarea unui nou Guvern şi va desemna un nou premier.

Marcel Ciolacu vrea să îşi contureze cabinetul de miniştri şi noul program de guvernare într-un calendar accelerat. Astfel, până joi noul Executiv să fie învestit prin votul Parlamentului.

Asta ar însemna că audierile miniştrilor în comisiile din Parlament şi votul de îmvestitură să se desfăşoare în maximum două zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3