EcoMoto 930×122

camera deputatilor

A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Cătălin Mîndroc și-a dat astăzi demisia din funcția de consilier județean.

Acesta spune, în exclusivitate pentru ePitești, că a luat decizia pentru a se focusa pe noua poziție pe care o ocupă de ceva timp la București.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

„Am făcut un pas în carieră și am hotărât să îmi dau demisia din Consiliulul Județean. (n.r. Sunt) consilier la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților”, este declarația exclusivă a lui Mîndroc pentru publicația noastră.

A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

Cătălin Mîndroc, în vârstă de 37 de ani, a fost ales consilier județean pe listele Partidului Social Democrat (PSD) Argeș.

Iată cum se caracteriza, în 2020, Cătălin Mîndroc: “Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța”. Mai multe detalii, AICI.

Poziția lui în Consiliul Județean va fi preluată de un coleg de partid de-ai lui Mîndroc, următorul pe lista electorală din 2020.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3