NOR CURIER 930X122

psd

    CĂTĂLIN MÎNDROC, CANDIDAT PSD ARGEŞ PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR: „ESTE NEVOIE SĂ SPRIJINIM FIRMELE ŞI PRODUCĂTORII AUTOHTONI!”

    Mesaj electoral

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Comunicat de presă PSD Argeș:

     

    Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

    La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

    “Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

     

    Comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Argeș

    Cod Mandatar financiar 11200020

    Realizat de SC Epit Pro Advertising – portal site ePitesti.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Barbu spune:

      De la antreprenor la policitor..un pas cam
      mare pentru o varsta asa de frageda..oare stie
      acest baiat ce e mai bine pentru mine sau
      restul romanilor ca sa il punem pe el in
      fruntea noastra? Eu unul cred in in batrani trecuti
      prin toate nu in copii de afaceristi.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90