930 x122 grota rece

bpj usr

Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

SURSE. Într-o mișcare neașteptată, Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel, ar fi anunțat în această seară demisia sa din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean USR Argeș.

Anunțul ar fi fost făcut într-un grup intern dedicat membrilor USR din județul Argeș.

Citiți și: Lasconi, contra măririi burselor elevilor: „Nu ne permitem!”

Demisia Elenei Lasconi vine ca o surpriză pentru colegii săi și ar fi stârnit un val de nelămuriri, întrucât motivele din spatele acestei decizii rămân necunoscute.

În mesajul său adresat membrilor USR, Lasconi ar fi exprimat dezgustul său față de situația actuală:

„Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte a Biroului Județean! Nu mă mai interesează! Mie îmi e scârbă! Putem să o luăm cu lămâie, dar îmi e tot scârbă”, ar fi transmis aceasta.

În acest moment, nu există informații clare cu privire la motivele exacte ale deciziei sale, lăsând loc speculațiilor și interpretărilor.

De remarcat este faptul că demisia ei din funcția de vicepreședinte nu ar fi legată de recenta retragere de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Informații obținute tot pe surse din partid de publicația ePitești arată posibilitatea ca Lasconi să fie implicată în relații cu un alt partid care deține în prezent puterea în guvern.

Se sugerează că această „mișcare” ar putea reprezenta o strategie deliberată pentru a-i facilita ieșirea din USR.

Cu toate acestea, în lipsa unor declarații oficiale din partea USR Argeș, situația rămâne neclară.

Vom continua să urmărim această informație și vom furniza de îndată alte detalii ce vor deveni disponibile și confirmate oficial.

Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3