New Profesional Consult 930 x 122

alegeri locale

Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Fierbere mare la sediile partidelor. Se simte deja febra alegerilor locale și europarlamentare din iunie. Se fac liste, calcule, jocuri. De culise sau nu.

Premiul cel mare

Miza cea mare pentru toate partidele importante este Primăria Capitalei. În acest sens coaliția de guvernământ PSD-PNL va avea un candidat comun.

Citiți și: Descoperire macabră pe un câmp lângă Autostrada București – Pitești

Pariu pe un…doctor

Numele celui care va fi aruncat în luptă nu a fost anunțat oficial.

Însă pe surse s-a aflat că aproape sigur M.Ciolacu și N.Ciucă ar fi căzut de acord asupra persoanei pe care vor paria. Este vorba despre un medic…piteștean!

Avem tradiție

Piteștiul este un oraș cu tradiție în privința personalităților de anvergură care au făcut carieră la București. Mareșalul Ion Antonescu și președintele țării, Emil Constantinescu sunt dintre cei mai cunoscuți.

constantinescu

Cine este

În anul de grație 2024, tot un piteștean ar putea „pune mâna” pe Primăria Capitalei. Cătălin Cîrstoiu este medic recunoscut cu o carieră extraordinară. În prezent manager al Spitalului Universitar din București. Cel agreat la vârful PSD și PNL este fiul fostului primar al Piteștiului, Ion Cîrstoiu. Primăria municipiului a condus-o foarte puțin timp însă au urmat alte funcții importante pentru Ion Cîrstoiu: prefect si deputat de Argeș.

Îi calcă pe urme

Acum este rândul fiului să iasă în evidență în plan politic. Cătălin Cîrstoiu este, asa cum susține presa de la București, în fruntea unui sondaj pe care l-au comandat cele două partide aliate PSD-PNL.

Clasarea pe primul loc în topul preferințelor este argumentul celor care au vehiculat în ultimele ore numele său drept candidat pentru Primăria Capitalei.

Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90