930 x122 grota rece

florin citu

Război la guvernare! Alianța USR Plus nu-l mai vrea pe Cîțu premier

Coaliția stă pe un butoi de pulbere. Alianța USR Plus nu-l mai vrea pe Cîțu premier.

Citiți și: La nunți, doar cu certificatul de vaccinare în portofel

În urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății, Alianța USR Plus refuză să-l mai accepte pe Florin Cîțu în funcția de prim-ministru.

Dan Barna, copreședintele USR Plus a declarat că decizia lui Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu a luat prin surprindere Alianța. Această decizie a fost catalogată drept unilaterală și imatură.

Citiți și: Scandal uriaș în coaliția de guvernare. USR PLUS anunță moțiune împotriva premierului Cîțu!

Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional. A luat o decizie în mod unilateral, ceea ce este împotriva spiritului în care am format această Coaliție de guvernare.

De la bun început am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România și până azi așa au fost luate deciziile comune.
Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru”, se arată în comunicatul de presă USR Plus.

De asemenea, Alianța a cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3