New Profesional Consult 930 x 122

florin citu

Adio, Orban? Cîțu va candida pentru șefia PNL! „Voi câștiga!”

În urmă cu câteva minute, premierul României, Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL, în cadrul unei declarații de presă, care a avut loc la sediul partidului din Aleea Modrogan.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Declarația premierului a fost anunțată în această dimineață, în urmă cu aproximativ 2 ore, chiar înainte de a avea loc Consiliul Național al PNL.

DECLARAȚIILE PREMIERULUI:

Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți astăzi alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România și pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal. Le mulțumesc și liderilor politici puternici din PNL, care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea. În octombrie 2016 am hotărât să intru în politică, liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Sunt un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Știți foarte bine, de fiecare dată spun că doar liberalismul salvează România. Colegi liberali, dragi români, deja mă cunoașteți, nu sunt adeptul discursurilor foarte lungi, așa că o să vă spun direct ce vreau și de ce trebuie să candidez.

PNL are nevoie de un suflu nou, are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, în același timp, să ducă mai departe tradițiile și principiile liberale. Nu cred că acum este nevoie să vorbesc despre mine și despre ceea ce voi face. Bilanțul mandatului meu de Ministru al Finanțelor și acum, al celui de Premier, demonstrează mai multe decât aș putea să vă spun eu. Promisiuni auziți zilnic de la toți politicienii. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte.”

La sfârșitul declarației de presă, premierul Florin Cîțu a ținut să sublinieze faptul că, cu el la șefia PNL, partidul va fi cel puțin 8 ani la guvernare.

Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”, a mai declarat premierul.

Sursă foto: www.zf.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3